Codi ètic

Des-de volem fomentar, promoure i defensar els drets de les persones, lluitant per la inclusió i reforçant les seves identitats, per tal de poder retornar- li’s allò que les defineix i les fa persones: el seu dret a prendre decisions sobre sí mateixos i sobre la vida que volen.

Es per això que hem desenvolupat un codi ètic d’actuació del qual adjunt us presentem un breu resum amb els trets més rellevants i que podeu descarregar en format complert clickant AQUI

Metodologia

La nostra metodologia es fonamenta en el respecte envers les persones, oferint-los allò que veritablement necessiten i no tant allò que tradicionalment s’espera d’ells/es.

Principis

Dignitat
Relació persona a persona
Respecte
Confidencialitat
Sense etiquetes  
Dret a decidir
Dignitat
Relació persona a persona
Respecte
Confidencialitat
Sense etiquetes  
Dret a decidir

Objectius d'intervenció

Dissenyar activitats adaptades a les capacitats de cada persona.

team-5.jpgRevisar freqüentment i/o modificar les activitats per a evitar la monotonia i la desmotivació.

Consultar, sempre que es pugui, amb les persones usuàries sobre les activitats que es realitzen , fent-los participar i expressar la seva opinió.

Respectar les seves decisions/demandes i oferir alternatives en cas que per motius tècnics/organitzatius no es puguin atendre.

Treball educatiu individualitzat

Vetllar per que tothom es senti còmode i respectat.

 

 

team-5.jpg

... Gràcies per el teu interès, si vols conèixer en detall tots els punts del nostre codi ètic, el pots descarregar complert aquí.

Vetllar per que tothom es senti còmode i respectat.