El nostre equip

Des de diversos àmbits , ens mou una mateixa voluntat solidària i creiem que a través de l'educació es construeix un futur.

La Junta Directiva de està formada per:

Sylvia Wangüemert Figueras

Presidenta. Nascuda el 1966 a Barcelona. Empresària de professió, amb àmplia experiència en voluntariat en diversos àmbits: hospitalari i assistencial a la Vall d’Hebron (Fundació Hospitalitat), suport a la lectura infantil (programa Lecxit de la Fundació Bofill) i reforç escolar (programa CiberAula del casal de barri La Cosa Nostra a Nou Barris i a l’Espai Tronada del Turó de la Peira). Emprenedora, amb facilitat per a les relacions socials, es dedica, a més d’assumir les funcions pròpies de presidència, al mecenatge de l’associació i al suport pedagògic. Participa de forma activa com a voluntària dins de l’entitat.

Maria Teresa Martí Baqués

Vicepresidenta. Nascuda el 1966 a Barcelona, i amb àmplia experiència en el voluntariat de reforç escolar a través del casal de barri La Cosa Nostra, a Nou Barris. Coordina, juntament amb Rosa Abella el voluntariat de l’associació: selecció, formació bàsica mitjançant el mètode breu narinan, i amb la logística de l’entitat. Té experiència en matèria de llengua i lectura en català amb infants d’entre 5 i 12 anys. Participa de forma activa com a voluntària dins de l’entitat.

Eulàlia Comas Lamarca

Secretària. Nascuda el 1970 a Barcelona, i biòloga de professió, té molta experiència en el reforç escolar a estudiants d’educació Primària i Secundària en matèries de llengua (català, castellà i anglès), matemàtiques i medi. Des de 2014 col·labora com a voluntària en el programa Lecxit de la Fundació Bofill, a l’Escola Drassanes de Barcelona. Dins l’associació assumeix les tasques pròpies de secretaria, i de suport a la direcció pedagògica. Participa de forma activa com a voluntària dins de l’entitat.

Rocío Dolz Ulldemolins

Tresorera. Nascuda a Barcelona el 1964. Actualment treballa dins el sector sanitari. Té àmplia experiència en el món del voluntariat a través de la Fundació Hospitalitat amb assistència a discapacitats mentals, reforç escolar amb els programes de Tronada al barri del Turó de la Peira i a la CiberAula del casal La Cosa Nostra a Nou Barris. Responsable dels assumptes compables i de la gestió económica de l’associació.

Rosa Marchena Prieto

Directora pedagògica. Nascuda a Veneçuela el 1961. Doctora en psicopedagogia infantil per la Universitat de Barcelona. Té àmplia experiència en el desenvolupament de projectes socials en barris amb alt risc d’exclusió social i vulnerabilitat. És la responsable del material pedagògic de l’associació.

Katherin Staib

Vocal fundadora. Nascuda a Barcelona el 1969 i de nacionalitat alemanya. Empresària de professió i ambaixadora de la Fundació Real Dreams, té experiència com a voluntària de reforç escolar d’estiu al casal La Cosa Nostra de Nou Barris, i també com a voluntària de planta d l’Hospital St. Joan de Déu, entre altres. És la responable de xarxes socials, imatge i web de l’associació, amb llarga experiència en el món de la comunicació, relacions públiques i màrqueting. Participa de forma activa com a voluntària dins de l’entitat.

Rosa Abella del Cerro

Vocal fundadora. Nascuda a Barcelona el 1965, coordina les crides de voluntariat, la selecció i la formació bàsica de voluntaris, juntament amb la vicepresidenta. Té experiència com a voluntària en programes de reforç escolar al casal La Cosa Nostra de Nou Barris. Participa de forma activa com a voluntària dins de l’associació.

Xavier Calderó Dobon

Vocal fundador. Nascut a Barcelona el 1970, porta més de 20 anys treballant en el sector social. A narinan, actua d’assessor en les qüestions administratives i les que requereixen més experiència en el món de l’associacionisme.