gallery/logo png - eu
gallery/yt
gallery/twitter
gallery/insta
gallery/fb

Projecte Social Familiar

gallery/sylvia (copy)
gallery/maite
gallery/eulàlia

Presidenta. Nascuda el 1966 a Barcelona. Empresària de professió, amb àmplia experiència en voluntariat en diversos àmbits: hospitalari i assistencial a la Vall d’Hebron (Fundació Hospitalitat), suport a la lectura infantil (programa Lecxit de la Fundació Bofill) i reforç escolar (programa CiberAula del casal de barri La Cosa Nostra a Nou Barris i a l’Espai Tronada del Turó de la Peira). Emprenedora, amb facilitat per a les relacions socials, es dedica, a més d’assumir les funcions pròpies de presidència, al mecenatge de l’associació i al suport pedagògic. Participa de forma activa com a voluntària dins de l’entitat.

Sylvia Wangüemert Figueras

gallery/eli
gallery/xavi

Maria Teresa Martí Baqués

Eulàlia Comas Lamarca

Vicepresidenta. Nascuda el 1944 a Barcelona, i amb àmplia experiència en el voluntariat de reforç escolar a través del casal de barri La Cosa Nostra, a Nou Barris. Coordina, juntament amb Rosa Abella el voluntariat de l’associació: selecció, formació bàsica mitjançant el mètode breu narinan, i amb la logística de l’entitat. Té experiència en matèria de llengua i lectura en català amb infants d’entre 5 i 12 anys. Participa de forma activa com a voluntària dins de l’entitat.

Secretària. Nascuda el 1970 a Barcelona, i biòloga de professió, té molta experiència en el reforç escolar a estudiants d’educació Primària i Secundària en matèries de llengua (català, castellà i anglès), matemàtiques i medi. Des de 2014 col·labora com a voluntària en el programa Lecxit de la Fundació Bofill, a l’Escola Drassanes de Barcelona. Dins l’associació assumeix les tasques pròpies de secretaria, i de suport a la direcció pedagògica. Participa de forma activa com a voluntària dins de l’entitat.

TRESORERA. Nascuda a Barcelona el 1974. Diplomada en Ciències Empresarials per la Universitat de Vic. Amb àmplia experiència en aquesta àrea, s'incorpora com a voluntària per primera vegada a la nostra entitat. Responsable dels assumptes comptables i de la gestió econòmica de l'associació.

gallery/rosa

Rosa Abella del Cerro

Vocal fundadora. Nascuda a Barcelona el 1965, coordina les crides de voluntariat, la selecció i la formació bàsica de voluntaris, juntament amb la vicepresidenta. Té experiència com a voluntària en programes de reforç escolar al casal La Cosa Nostra de Nou Barris. Participa de forma activa com a voluntària dins de l’associació.

Xavier Calderó Dobon

Qui som ?

Com

treballem ?

L'equip

gallery/equip-abr-18

La Junta Directiva

L'Associació

Social Familiar es crea el 2016

en la seva formació.

convicció que, com més

preparats estiguin els infants,

en la societat.

Amb material adaptat a les necessitats de cada infant, d’acord amb les

indicacions de les

escoles.

Reforçant la base acadèmica: comprensió

lectora, operacions

bàsiques matemàtiques

escriptura. 

Posant l’accent la

comprensió lectora com a element clau de l’aprenentatge.

Reportant als centre educatius un seguiment trimestral de l'evolució de cada infant. Integrant la perspectiva de gènere.

Elisabet Martínez Blanco

Barcelona, 1970. Titulat en Educació Social. Els seus estudis de música al Conservatori de Liceu de Barcelona han estat sempre presents en el que ell entén per educació humanitzadora i experimental dins l’àmbit social. És un cercador nat d’històries de vida. Dedicat al mon de l’educació fa més de 30 anys, ha treballat amb sectors més desafavorits. Actualment dedicat laboralment a l'atenció de persones amb diversitat funcional i a la gestió de la seva empresa audiovisual.